login|Register
Forum > Openelec
Post|
看9758|回15|Favorite
giaur500 看全部
2016-5-16 14:43:34
Hello,

For some movies (mostly dvb-t streams from tvheadends, no matter hd or sd), I'm expriencing ugly horizontal video artifacts. Especially, on dynamic scenes. Is this known issue? I tried to play with video options (refresh rat/frame rate) but still no luck. Is it any known issue? I can post test video (if it helps).

Dima 看全部
2016-5-16 14:47:51
I think I know what you're talking about, you're on the latest image, right? (2015/10/05) Probably related to mali driver. I think that jernej reverted it, but I didn't have the chance to test it yet.
giaur500 看全部
2016-5-16 14:48:46

quote:

Dima replied at 2016-5-16 14:47
I think I know what you're talking about, you're on the latest image, right? (2015/10/05) Probably r ...

Yes, latest image. Is it ok on previous one?

Dima 看全部
2016-5-16 17:22:09
Edited by Dima at 2016-5-16 17:23

Should be fine with 28/04, yes.
http://down.nu/images/2016-04-28/

However, please note that from this image, you will need to update through .tar method as OTA wasn't implemented yet in this image.
giaur500 看全部
2016-5-16 22:31:09

quote:

Dima replied at 2016-5-16 17:22
Should be fine with 28/04, yes.
http://down.nu/images/2016-04-28/

Ok... there is no .tar image for 04.28. Not nice :/ Can't downgrade, need to play with make copy of my files and copy them back after dd finishes
1234NextPage

OrangePi En

Powered by Discuz! X3.4

homepage|Simple edition|Touch edition|PC