Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version

OrangePi

 Login            
 Register            
Search
Hot search: orangepi
View: 2317|Reply: 1

Orange Pi 2G IoT - Armbian - Display problem

[Copy link]

1

Threads

2

Posts

23

Credits

Novice

Rank: 1

Credits
23
Post time 2019-4-25 08:50:11 | Show all posts |Read mode
hi, everyone

the problem is that,

I downloaded Armbian_5.27_Orangepi2g-iot_Debian_jessie_default_3.10.62 (the lastest version on the website). I burn it with samsung evo 64 GB micro SD card (Class 10). It is working on terminal (Putty or different something) successfully, the display open, leds on but no images or boot screen. when I tried with android nand system. it is running smoothly. So i am sure the display works good.

why when I try to run with armbian, has display not any images?

I think it can be about toggle switches.

where can I reach toggle switch article. do you have?

according to manuel the toggle switches should be 1,2,3,4 are up the others are down. but it is only for android nand system. it is not working with armbian.

I am waiting your response.

Thanks.

0

Threads

26

Posts

86

Credits

Registered member

Rank: 2

Credits
86
Post time 2020-11-7 00:10:09 | Show all posts
Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.
https://kodi.software/
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Archiver|Mobile edition|Darkroom|OrangePi En ( 粤ICP备14086627号-2

2021-2-27 00:31 GMT+8 , Processed in 0.033024 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2014-2015 orangepibbs en.

Quick Reply To Top Return to the list