please choosego to mobile | Continue to access the PC version
View: 154|Reply: 0

Plakater til hvert værelse i dit hjem: En vejledning

[Copy link]

66

threads

66

posts

383

credits

Intermediate member

Rank: 3Rank: 3

credits
383
Published in 2022-10-14 10:26:56 | Show all floors |Read mode
Føler du, at du virkelig sætter dig selv i at skabe et stilfuldt og hyggeligt hjem, men noget spiller ikke helt sammen? I denne æra med boligindretning og interiørdesign er der mange måder, hvordan du kan få dit hjem til at føles perfekt sammensat. Du har selv alle puder, stearinlys og gardiner, men … har du været nok opmærksom på nok de største åbne rum, du har – dine vægge?

Disse tomme rum, der omgiver dig, måske endda hele dagen, er fyldt med muligheder, og selv meget få tilføjelser kan gøre dine lokaler stilfulde og trendy. Vi mener, at der ikke er noget interiørdesign uden vægdekoration!

Det er let sagt end designet, men vi har din ryg!

I denne artikel vil jeg gerne guide dig gennem de bedste vægdekorationsideer, der egner sig til et værelse og hjælpe dig med at skabe din egen Instagram – et værdigt hjem!


Hvordan laver man en hyggelig stue?

Tænk på din stue som et sted, hvor du kan vise din designers evner, når det er bedst. Da det er et sted, hvor du forhåbentlig vil sidde dine gæster ret ofte - sørg for at servere dem det bedste af din smag! Der er rigtig mange stueideer og forskellige stilarter at følge. Uanset om din stue passer ind i bohemisk, skandinavisk eller luksuriøs stil, så følg altid dens stemning, når du vælger vægdekorationer. Det vil i høj grad understrege temaet og fuldende den overordnede fornemmelse.

Balance plakaten vil skabe perfekt harmoni i din stue!

I. Er du fan af skandinavisk design?

Hvis du følger Northern styling, skal du virkelig understrege skønheden ved rene materialer og farver som grå, sort og hvid. Tilføj træstykker hist og her, gerne i rammer. Hold dig til indrammede stueplakater med minimalistisk tema med lidt stregkunst eller typografi. Tøv ikke, når det kommer til metalophæng eller spejle! De tilføjer til generel renlighed og renhed i skandinavisk stil. Enkelhed gør skønhed.

II. Inspireret af Bohemian Design?

Hygge overbelastning! Moderne bøhmisk stil kredser om funktionel hygge, og det er ret svært ikke at overdrive det endelige look med for mange dekorationer. Med hensyn til vægdekoration - forbliv billig. Gå efter enkle, naturlige materialer, men vælg træ frem for metal. Stueprint og plakater med botaniske temaer og mønstre kommer praktisk her. Beige, blå og pasteller vil være dine venner hele tiden! Et stort FEDT ja til at hænge planterne i en keramisk potte! Tilføj nogle Macrame-ophæng og kald dig selv en Boho Queen. Små gulfarvede pærer vil være et kirsebær på toppen!

III. Luksuriøs stil som mellemnavn?

Et mildt forbrugsproblem? Hav det hele, vi dømmer ikke! Glimrende lysekrone, hævede puder, imiteret pelstæpper og glatte tæpper. Glamorøse stuer bliver igen en kæmpe trend, og vi kunne ikke være mere begejstrede! Husk at spejle er en god løsning til mindre stuer i størrelsen! Vær ikke bange for at investere i skinnende materialer i rammerne til dine billeder eller fotografier, såsom sølv eller guld. Gå efter pink blush & nøgne farver på plakater og print, og vælg dine foretrukne typograficitater eller en smuk lille stregtegning! Og hold dine standarder høje!

IV. Personlig gallerivæg

En af de mest trendy af alle vægdekorationsideer er en væg af plakater, der fungerer som din egen, et personligt galleri med det, du udtrykkeligt kan lide! Det er en perfekt løsning til stuer med bredere vægge, hvor du har meget plads at lege rundt. En gallerivæg som taler for sin skaber, og den er sjov at lave! Hvis du vil style dig selv en, men ikke helt ved, hvor du skal starte, så tjek vores tips til, hvordan jeg vælger en billeder til væggen!

You need to log in before you can reply login | Register

Points Rule

Quick reply Top Return list