View: 592|Reply: 4

Старт у кар'єрі без досвіду

[Copy link]

77

threads

212

745

credits

Senior member

Rank: 4

credits
745
Published in 2025-5-13 20:27:47 | Show all floors |Read mode
Всім привіт! Знаєте, недавно задумався над тим, як знайти роботу з нуля, коли зовсім немає досвіду? Ось я — маю освіту в іншій сфері і хочеться змінити професію, але не знаю з чого почати. Я готовий вчитися, але на жаль, не маю навіть базових навичок. Чи є сенс шукати роботу без досвіду? І як це зробити? Може, хтось починав саме так і поділиться своїм досвідом?

41

threads

214

739

credits

Senior member

Rank: 4

credits
739
Published in 2025-5-13 21:40:07 | Show all floors
Я можу поділитись своїм досвідом! Рік тому я був у такій самій ситуації: не було досвіду, але бажання вчитися — було. Зайшов на курси, які допомогли мені освоїти основи, і це дало мені величезний старт. Наприклад, є хороші курси, які підходять для початківців — якщо цікавить ІТ, можна почати з https://easypay.ua/ua/catalog/kursi-it, де є базові програми для тих, хто тільки починає. Важливо не здаватися і постійно працювати над собою!

4

threads

12

81

credits

Registered member

Rank: 2

credits
81
Published in 2025-5-13 22:29:33 | Show all floors
Мені здається, що головне — це не боятися почати з нуля і дати собі шанс. Якщо є бажання і готовність вчитися, то можна опанувати нову професію навіть без досвіду. Головне — знайти правильні курси або ресурси для початківців. А далі вже все залежить від того, скільки часу ти готовий на це витратити.
Published in 2025-7-25 18:02:59 | Show all floors
Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!        nowgoal
Published in 2025-8-9 18:41:15 | Show all floors
You made some decent points there. I seemed on the internet for the problem and found most people will associate with with your website.        helloworld翻译助手
You need to log in before you can reply login | Register

Points Rule

Quick reply Top Return list