Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version

OrangePi

 Login            
 Register            
Search
Hot search: orangepi
View: 1762|Reply: 2

Armbian on Orange PI PC+ no signal on HDMI

[Copy link]

2

Threads

4

Posts

22

Credits

Novice

Rank: 1

Credits
22
Post time 2017-11-6 21:22:13 | Show all posts |Read mode
Hello!

I have an Orange Pi PC+ and i would like to try Armbian on it. I dd-ed the disk image to an SD card and booted it up, but no signal on my HDMI display. If i just power the board up (without SD card), then some kind of menu appears on the screen, with images and Chinese texts, so the display and the board is ok.

Is it a problem with some boot config files in Armbian?

2

Threads

4

Posts

22

Credits

Novice

Rank: 1

Credits
22
 Author| Post time 2017-11-8 23:08:12 | Show all posts
Okay, i wrote out the image again and now it gave me a picture. After doing the initials and then booting into the desktop, i set the display to 800x480 with h3disp and now it only gives me a black screen.

How can i set my display to 800x480 properly?

2

Threads

4

Posts

22

Credits

Novice

Rank: 1

Credits
22
 Author| Post time 2017-11-10 19:49:38 | Show all posts
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Archiver|Mobile edition|Darkroom|OrangePi En ( 粤ICP备14086627号-2

2019-11-17 10:59 GMT+8 , Processed in 0.028862 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2014-2015 orangepibbs en.

Quick Reply To Top Return to the list