Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version

OrangePi

 Login            
 Register            
Search
Hot search: orangepi
View: 1446|Reply: 1

Display not working on Pi 2G-IOT

[Copy link]

1

Threads

3

Posts

11

Credits

Novice

Rank: 1

Credits
11
Post time 2018-1-17 18:36:46 | Show all posts |Read mode
I am the owner of a PI 2G-IOT and a display from orange pi 2G-IOT.But I can not seem to get it working, and I am trying to figure out if its a hardware problem.

What have I tried?
  • at work used a power supply that can handle the current.
  • Increased the voltage as this was named on the web as a possible problem
  • Download the latest Android version from the web site
  • The Dip switch settings are 1,2,2,4 on and 5,6,7,8 off, jumper to run from SD disk
  • SD is 4 GB.


and what are the results?
  • The device is booting as the debug uart is giving data back
  • There is data send that the I2C at address 0x40 is giving time outs.
  • The uart voltage is 3(2.8) volt instead of 3.3 volt that i would expect.
  • Nothing on the display


Thank you for your reply.

1

Threads

3

Posts

11

Credits

Novice

Rank: 1

Credits
11
 Author| Post time 2018-1-18 20:07:34 | Show all posts
Thank you for your support.
I solved the issue, that cable was incorrect connected.
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Archiver|Mobile edition|Darkroom|OrangePi En ( 粤ICP备14086627号-2

2020-7-7 08:36 GMT+8 , Processed in 0.026042 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2014-2015 orangepibbs en.

Quick Reply To Top Return to the list